Valoa ja virtaa

Tampereen Vera Oy on sähköverkon rakennukseen ja kunnossapitoon, liikennevaloihin sekä ulkovalaistukseen erikoistunut yhtiö. Veran haalareissa työskentelee noin 100 sähköalan ammattilaista valmiina palvelukseen.

Etusivu / Liikennevalot
Liikennevalot

 

Punainen - keltainen - vihreä!

 

Olemme liikennevalo- ja telematiikkajärjestelmien ammattilaisia. Monivuotinen liikenteenohjausasennusten kokemus ja osaaminen siirrettiin Tampereen kaupungilta osaksi toimintaamme liiketoimintakaupalla vuonna 2011. Osaamispohjan monipuolistamisen lisäksi järjestely on mahdollistanut projektikokonaisuuksien joustavamman toteuttamisen, muun muassa liikennevalojen ja katuvalaistuksen yhteiskohteissa.

Liikennevalojen rakentamis- ja saneerauskohteita toteutamme erityisesti Pirkanmaan alueella, mutta pystymme tehokkaisiin projektitoimituksiin myös maakunnan ulkopuolella. Toimituskokonaisuus voi olla avaimet käteen -periaatteella tai se voidaan sopia asiakkaan tarpeen mukaiseksi. Esimerkiksi maanrakennustyöt voidaan sovittaa kadun rakentajan tehtäväksi.

Ylläpitopalvelumme kattaa Tampereen kaupungin ja Pirkanmaan ELY-keskuksen hallinnoimien liikennevalojärjestelmien lisäksi myös Kangasalan, Lempäälän, Nokian, Pirkkalan, Sastamalan ja Ylöjärven liikennevalot. Huoltoautomme saattaa nähdä tien päällä myös yöllä, sillä kokonaisvaltainen palvelumme sisältää 24/7 päivystyksen.

Palvelumme

  • Asennus
  • Huolto
  • Saneeraus
  • Asfaltin sahaus
  • Ilmaisinsilmukoiden asennus
  • 24 / 7 päivystys

 

Referenssimme löydät täältä.

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Henri Ojansivu, puh. 050 356 1336

 

Lisätietoja Tampereen kaupungin liikenteenohjauksesta, liikennevaloista ja liikennetelematiikasta löydät osoitteesta http://www.tampere.fi/liikennejakadut/liikenteenohjaus.html