Valoa ja virtaa

Tampereen Vera Oy on sähköverkon rakennukseen ja kunnossapitoon, liikennevaloihin sekä ulkovalaistukseen erikoistunut yhtiö. Veran haalareissa työskentelee noin 100 sähköalan ammattilaista valmiina palvelukseen.

Etusivu / Sähköverkko
Sähköverkko

 

 
 

Kokonaisuuksien ammattilainen 

 

Tampereen Veralla on sähköverkkojen rakentamisesta ja ylläpidosta vankka kokemus. Ammattitaitoinen ja vastuunsa tunteva henkilöstömme on palveluksessasi.  Jatkuva laadunkehitys ja koulutus parantavat valmiuksiamme tuottaa asiakkaillemme entistä parempaa palvelua.

Tarjoamme 110 kV jännitetasolla haasteellisimmatkin kaapelointityöt sekä jatkoksien ja päätteiden asennukset.  Toimituksemme sisältävät tarvittaessa työsuunnittelun, rakentamisen, käytön ja huollon.

Laadukas laitekanta ja huippuunsa hioutuneet työmenetelmät takaavat onnistuneen lopputuloksen.

Osaamisemme näkyy käytännön työssä: aikataulut pitävät, työ tulee kerralla kuntoon ja kustannukset ovat sitä mitä luvattiin. Voimme samanaikaisesti tehdä myös muut verkonrakennus-, muuntamo- ja sähköasematyöt, joten työmaa etenee sovitusti.

Vera on ennen kaikkea kokonaisuuksien osaaja. Verasta saat kaiken suunnittelusta rakentamiseen ja käytöstä huoltoon - samoin asiantuntija-, mittaus- ja neuvontapalvelut.

Sijaintimme Tampereella mahdollistaa toimitukset joustavasti ympäri Suomea. Yhdessä hyvien kumppaniemme kanssa pystymme tarjoamaan kaikki sähköverkkoon liittyvät työt.

 

Ota yhteyttä ja kysy tarjous!

Juha Jokinen puh. 040 839 2442 ​