Valoa ja virtaa

Tampereen Vera Oy on sähköverkon rakennukseen ja kunnossapitoon, liikennevaloihin sekä ulkovalaistukseen erikoistunut yhtiö. Veran haalareissa työskentelee noin 100 sähköalan ammattilaista valmiina palvelukseen.

Etusivu / Sähköverkko / Kaapelikartoitus
Kaapelikartoitus

Kaapelikartoitus, kaapelinäytöt ja karttaotepalvelu


Kaapelikartoitus antaa luotettavan ja ajan tasalla olevan tiedon sähkö- ja telekaapeleiden sekä kaukolämpöputkien sijainnista. Lisäksi niin suunnittelijat kuin tekijätkin saavat varmuuden siitä, että ensimmäinen kaivinkoneen kauhaisu ei katkaise alueen sähköjä.

Tampereen Veralta saa myös yksityinen asukas ajantasaisen, mittatarkan ja mittakaavassa olevan kartoituksen piha-alueella sijaitsevista kaapeleista ja lämpöputkista. Kartoituksesta on konkreettista apua esimerkiksi piha-alueen uudistuksia suunniteltaessa. Karttaa tarvitaan, olipa kyseessä leikkitelineiden sijoitus, aitojen ja nurmikoiden istutus, lämmityspistorasiat, asfaltoinnit, kivetykset, pihavalojen vaihto tai lämpö- ja viemärisaneeraukset. Kartta helpottaa myös varsinaista kaapelinäyttöä.

Kaapelikartoitukseen sisältyy asiantuntijoidemme henkilökohtainen käynti paikan päällä, kartoitusmittaukset sekä kartta. Kartan saat sähköisesti pdf:nä tai toivomassasi muodossa.

Karttaotepalvelu on maksuton palvelu, jota tuotetaan urakoitsijoille, suunnittelijoille ja yhteistyökumppaneille, jotka tarvitsevat lämpö-, kaukojäähdytys- ja maakaasuputkien sekä kaapeleiden sijaintitietopalvelua.

Jaettavat sijaintikartat sisältävät Tampereen Sähkölaitos yhtiöiden sekä Tampereen kaupungin kaupunkiympäristön kehittämisen hallinnoiman katuvaloverkon maanalaiset rakenteet.

Lisätietoja palvelusta ja toimintatavoista saat ohjeestamme.

Palvelumme

  • sähkökaapelien ja lämpöputkien kartoitus
  • kaapelinäytöt
  • urakoitsijoiden valvonta

  

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Kaapelikartoitus: Tapani Leppäsalko puh. 050 549 9550, Jarkko Railo puh. 050 368 4373
Kaapelinäytöt: Tarmo Niemi puh. 050 549 9558, Hanna Plym puh. 050 553 8621
Karttaotepalvelu: Puhelin 040 8062 888, puhelinajat: ma-to klo 7-9 ja 14-15.30, pe klo 7-9
Sähköposti: sijaintikartat@tampereenvera.fi
Tarjouskyselyt: Tiimipäällikkö Jarkko Railo puh. 050 368 4373